Alubaba mosogatószer

500 ml

Az Alubaba Bio mosogatószer hatékony zsír-és szennyeződésoldó, 96%-ban természetazonos anyagokból álló környezetbarát mosogatószer, amely nem tartalmaz foszfátokat és aldehideket. Emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve 20 napon belül 96 %-ban szén-dioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlik le. 

Egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz, csomagolása újrafelhasznált alumínium doboz.

Illatok:

Natúr, Alma, Aloe Vera illatokban kapható

Alubaba univerzális tisztítószer 

500 ml

Környezetbarát - foszfát és aldehidmentes - univerzális tisztítószer koncentrátum, mely eltávolítja a makacs szennyeződéseket. (olaj, zsír, nikotin, korom)

Emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve 20 napon belül 96 %-ban szén-dioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlik le. 

Egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz.

Illatok:

Natúr

Alubaba ablaktisztító

500 ml

Különféle szennyeződések ellen hatékony, 96%-ban természetazonos anyagokból álló környezetbarát univerzális tisztítószer, mely nem tartalmaz foszfátokat és aldehideket. Emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve 20 napon belül 96 %-ban szén-dioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlik le.

Egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz.

Illatok:

Natúr, Alma, Aloe Vera, Lime


Alubaba WC Olaj

500 ml

Elűzi a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat, fertőtleníti a kezelt felületeket. 

Környezetbarát, nem tartalmaz foszfátokat, aldehideket, emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve 20 napon belül 96 %-ban széndioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlik le. 

A termék csomagolása újrafelhasznált alumínium doboz.


Illatok:

Natúr, Alma, Aloe Vera, Jázmin

Alubaba lebomló felülettisztító kendő

30 lap

Az Alubaba általános felülettisztító-kendő alkalmas műanyag és üveg felületek (pl. laptop, monitor, klaviatúra, egér és egérpad, televízió) zsírtalanítására, valamint a rajtuk lévő makacs szennyeződések eltávolítására. 

Antisztatikus hatása miatt taszítja a port, késleltetve annak későbbi megtelepedését. 

A termék csomagolása újrafelhasznált alumínium doboz.

Alubaba higiénizáló

500 ml

A szert permetezze a higiénizálandó területre, majd egy jó nedvszívó képességű ronggyal törölje át. A szert kárpitokon is alkalmazhatja, utólagos átkefélés és törlés ebben az esetben nem szükséges. Környezetbarát, nem tartalmaz foszfátokat, aldehideket, emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve 20 napon belül 96 %-ban széndioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlik le.  A termék csomagolása újrafelhasznált alumínium doboz.

Illatok:

Natúr, Alma, Aloe Vera, Lime

Alubaba folyékony mosódió

500 ml

Kiváló színes és kényes textíliák mosására, bármely hőfokon. Makacs foltok esetén is alkalmazható. A termék a Sapindus Mukorossi fa terméséből kivont anyagot, szaponint tartalmaz, mely akörnyezetbe jutva teljesen lebomlik. 

Összetevők: Mosódió kivonat, glicerin, illatszer, tartósítószer. 

A termék nem tartalmaz klórt, foszfátot, színezéket és habzásgátlót, csomagolása újrafelhasznált alumínium doboz.

Illatok: Levendula és Narancs illóolajjal

Alubaba mosószóda

300g


Univerzális, környezetbarát tisztítószer környezettudato vásárlók számára. 

Környezetkímélő, foszfátmentes, vízlágyító, zsíroldó hatással. 

Széles körű felhasználhatóság. 

Összetevő: Nátrium-bikarbonát. 

A termék csomagolása újrafelhasznált alumínium doboz.


Alubaba lebomló autó tisztítókendő

30 lap

Az Alubaba autóápoló kendő alkalmas műanyag- és üveg felületek, a jármű műszerfalának zsírtalanítására, valamint a rajtuk lévő makacs szennyeződések eltávolítására. Antisztatikus hatása miatt taszítja a port, késleltetve annak későbbi megtelepedését. 

Praktikus alakja miatt az italtartókban kényelmesen tárolható, így nem kell többé a nagy dobozoknak, vagy zacskóknak helyet keresni az autóban. 

Visszazárható újrafelhasznált alumínium dobozban.

Alubaba

Autósampon

500 ml


Tökéletes tisztítás autókhoz és motorokhoz. Alaposan tisztít, használatával a lakkozott felület egyenletesen szárad, majd száradás után fényes lesz.

Az Alubaba öko autósampon környezetbarát autómoso sampon, mely nem tartalmaz foszfátokat, aldehideket. 

Emulgeálva távolítja el a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve 20 napon belül 96%-ban széndioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlik le.